Het Team

Achter Goldstar Music, staat het succesvolle schrijvers en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Beiden zijn al vanaf 1997 onafscheidelijk werkzaam, eerst onder de vlag van Koch MM en in een latere fase bij Sony Music MM, totdat zij in 2004 beiden zelfstandig doorgingen en Goldstar Music Productions bv opstarten.

Werkend voor en met diverse partijen, maar altijd samen 1 en met vele successen. Een opsomming van alle hits en bijzondere en/of spraakmakende momenten is later terug te vinden in de ‘discografie’ evenals een lijst van alle Vakprijzen etc etc.

Om alvast een beeld te geven voor welke successen Emile & Norus verantwoordelijk zijn; Alle successen van Frans Bauer en Marianne Weber tot 2010. Jannes, René Froger, Jan Keijzer & Annie Schilder, John de Bever, Sieneke, Grad Damen eva.

Bij alle producties van hun artiesten waren zij ook de schrijvers van al hun Hits. Al deze successen hebben geleid tot meer dan 75 Gouden en Platina Platen en meer dan 7.500.000 verkochte exemplaren van hun werken.

De basis van Goldstar Music zijn deze ‘Goudhaantjes’ van de Nederlandse muziek, maar naast hun hebben zij hun eigen A-Team gevormd, die samen met hun invulling geven aan kwaliteit, creativiteit en professionele begeleiding. Van de Internationale en nationale arrangeurs tot het Promotieteam, van de mastering tot het artwork, zelfs fotografie – videoclip of het bouwen van je eigen website….. Alles is in the House en maakt Goldstar Music uniek, betrouwbaar en de krachtige partner met het complete pakket op weg naar het uit laten komen van je dromen. Het team staat klaar, de deuren zijn geopend…..